Profsgroep

HR Detachering

Detachering bij HR helpt je bij tijdelijk personeelstekort of een gemis aan kennis bij een project. Heb je een HR adviseur nodig om bijvoorbeeld een tijdelijk project te leiden of om langdurige ziekte op te vangen? Onze HR collega’s zijn door hun specialisme en werkervaring direct inzetbaar.

Je geeft ons aan welke personeelsbehoefte je hebt en wij zetten één van onze HR collega’s in die de perfecte match heeft. Zo heb je snel beschikking over een hoog gekwalificeerde specialist op het gebied van Human Resources.

wil je meer informatie? neem contact met ons op

Resultaatgerichte HR

Alle activiteiten die je binnen een organisatie verricht dienen een doel en moeten daarom resultaatgericht opgepakt worden. Werkzaamheden binnen HR zijn hierin geen uitzondering. Daarom vinden wij het belangrijk om vooraf duidelijk doelen te bepalen en verwachtingen af te stemmen.

Door de doelen helder te omschrijven en deze binnen de gezette tijd te behalen, weten we zichtbare resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat we onze HR opdrachten afsluiten met tevreden klanten.

Duurzame HR relaties

Onze aanpak helpt ons in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. We hebben graag persoonlijk contact en voelen ons snel betrokken bij de medewerkers van je organisatie en jouw doelen.

Deze betrokkenheid dwingt ons jouw behoeften goed te inventariseren en hierin ook te voorzien. Dit verhoogt de tevredenheid van onze klanten en zorgt ervoor dat wij iedere dag met plezier en passie ons vak uitoefenen!

Detachering versus werving en selectie

Detachering is de ideale oplossing als je een tijdelijk tekort hebt aan HR medewerkers. Zoek je naar een meer permanente invulling van een HR vacature? Dan is onze werving en selectie de oplossing die beter bij je wensen past.

HR werving en selectie

HR Detachering

Een mens bestaat uit beweging, verandering, ontwikkeling. Onze wereld is hierdoor in beweging en jouw organisatie beweegt mee, jouw mensen bewegen mee.

Systemen, processen en denkpatronen passen we continu aan. Zo blijven ze aansluiten op de wensen van je medewerkers en op de doelen van je organisatie.

Al deze veranderingen leggen een druk op de HR organisatie. Onze detachering biedt je de mogelijkheid tot een tijdelijke en snelle uitbreiding van je team. Alles stellen we in het werk om de HR binnen iedere organisatie zo succesvol mogelijk te laten zijn.

Op naar nog meer beweging, verandering en ontwikkeling!

- He, dat is interessant. Ik word graag door jullie gebeld! -

Referenties
Femke Bijl via hrmprofs als personeelsadviseur bij Tetra PakDe kennismaking met HRM Profs heeft tot een interimopdracht bij Tetra Pak geleidt. De contactmomenten met Bas verliepen positief, en het was ook een leuke gewaarwording dat we gedurende mijn opdracht buren waren.
Renze Haitsma Afdelingshoofd O&P bij RIVM
hrmprofs is een prima partner die aan onze capaciteitsvraag kan voldoen. Ze weten boven tafel te krijgen wat we exact nodig hebben. Hierdoor is hun aanbod goed afgestemd op onze wensen. hrmprofs: gewoon DOEN!
Barbara Vollenweider via HRMprofs bij Het oogziekenhuis en RDWDe bemiddeling door HRMprofs bij twee opdrachtgevers verliep prettig. Naast het belang van de opdrachtgever kijken ze goed naar mijn belang. Het is me een waar genoegen om met HRMprofs te mogen werken!
Jan Mussche Hoofd HR bij Zurich Global Corporate BeneluxHRMprofs kwam zeer snel met een gepaste HR kandidaat die we op korte termijn nodig hadden. Ze spelen discreet en accuraat in op de behoeften van ons bedrijf. Het is een genoegen om met HRMprofs te werken door de no-nonsens aanpak en zeer snelle begrip van de situatie.
Vacatures
Recente Projecten
inZuid-Holland
inRegio Utrecht