Profsgroep

Professionals in HR

Wij brengen matches tot stand tussen professionals op het gebied van HR aan de ene kant en vacatures en tijdelijke opdrachten aan de andere kant. We doen dit met onze HR detachering en Executive Search. We zijn hierin onderscheidend omdat we verder kijken dan de feiten en het CV, we matchen ook op DNA van de opdrachtgever en het karakter en de ambitie van de kandidaat. Daarnaast hebben we zelf onze sporen verdiend in het bedrijfsleven, zowel als manager en als ondernemer. We weten dus waar we het over hebben!

Dus, is er voor langere of kortere termijn behoefte aan een gedreven en gekwalificeerde HR professional? Wij weten deze voor je te vinden en brengen de samenwerking tot stand!

HR adviseur

Door onze specialisatie, betrokkenheid en veeleisendheid zijn we onderscheidend in de detachering en Executive Search van HR professionals. Met veel toewijding selecteren én begeleiden we medior en senior HR adviseurs in hun loopbaan. We doen dit door de behoeften die zij hebben binnen hun functie, in te blijven vullen. De ideale match van vandaag is namelijk niet altijd over drie of vijf jaar nog steeds de ideale match.

Door de focus die we leggen op de ambitie en het karakter van de kandidaat, ontvang je als werkgever goed gemotiveerde kandidaten met de juiste ervaring en capaciteiten. En dat werkt!

 

HRMprofs

Bij ons staat deskundigheid hoog in het vaandel. Een HR professional moet procesmatig kunnen denken, een groot empathies vermogen bezitten en de belangen van medewerkers en werkgever moeiteloos kunnen combineren. Dit is zomaar een greep uit de vele diverse eigenschappen en talenten waarover een goede HR professional moet beschikken.

Vacatures
Recente Projecten
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig