Profsgroep

Professionals in HR

Wij brengen matches tot stand tussen professionals op het gebied van HR aan de ene kant en vacatures aan de andere kant. We doen dit met onze HR detachering en werving en selectie.

Dus, ben jij opzoek naar een gekwalificeerde HR professional? Wij weten deze voor je te vinden en brengen de samenwerking tot stand!

HRMprofs

Bij ons staat deskundigheid hoog in het vaandel. Een HR professional moet procesmatig kunnen denken, een groot empathies vermogen bezitten en de belangen van medewerkers en werkgever moeiteloos kunnen combineren. Dit is zomaar een greep uit de vele diverse eigenschappen en talenten waarover een goede HRprof moet beschikken.

We zijn er trots op dat onze professionals een hoge mate van ontwikkeling kennen waardoor ze deze eigenschappen en talenten weten te combineren.

HR adviseur

Door onze specialisatie en succesratio zijn we hét detachering en werving en selectie bureau op het gebied van HR. Met veel toewijding begeleiden we medior en senior HR adviseurs in hun loopbaan.

We doen dit door de behoeften die zij hebben binnen hun functie, in te blijven vullen. De ideale match van vandaag is namelijk niet altijd over drie of vijf jaar nog steeds de ideale match.

Door de focus die we leggen op het belang van de kandidaat, ontvang je als werkgever goed gemotiveerde kandidaten met de juiste match. En dat werkt!

Vacatures
Recente Projecten
inZuid-Holland
inRegio Utrecht