Profsgroep

Voor onze klanten zijn we binnen HR dé partner voor bemiddeling van HR professionals. We hebben veel klanten die jaar in jaar uit gebruik maken van onze diensten. Het beste bewijs van een goede dienstverlening zijn tevrede klanten!

Naast opdrachtgevers zijn ook de kandidaten die we bemiddelen onze klanten. We bemiddelen ze met veel plezier naar een nieuwe werkplek of uitdagend project waar hun kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.

HR referenties van opdrachtgevers

Renze Haitsma Afdelingshoofd O&P bij RIVM
Bij RIVM hebben we geregeld snel tijdelijke HR professionals nodig. HRMprofs is dan een prima partner die aan deze capaciteitsvraag kan voldoen. Door HRMprofs kan ik op korte termijn beschikken over een adequate en snel ingewerkte kracht die weet hoe het werkt. Ze weten door te vragen tot dat boven tafel is wat we exact nodig hebben. Hierdoor weten ze hun aanbod goed af te stemmen op onze wensen... HRMprofs: gewoon DOEN!

Jan Mussche Hoofd HR bij Zurich Global Corporate Benelux
HRMprofs kwam zeer snel met een gepaste HR kandidaat die we op korte termijn nodig hadden. Ze spelen discreet en accuraat in op de behoeften van ons bedrijf. Het is een genoegen om met HRMprofs te werken door de no-nonsens aanpak en zeer snelle begrip van de situatie. We hebben een bijzonder prettige samenwerking met mensen met kennis van zaken.

Miranda Hoogenhout Beleidsadviseur HRM bij Stichting Halt
Via HRMprofs kunnen wij tijdelijk specifieke expertise inzetten, waardoor de kwaliteit van HRM binnen onze organisatie verbetert en projecten snel en professioneel kunnen worden uitgevoerd. HRMprofs schakelt snel, luistert goed naar mijn wensen en verwachtingen en is een prettige samenwerkingspartner. Ze biedt een persoonlijke aanpak en levert professionele kandidaten.

HR referenties van hr professionals

Femke Bijl via HRMprofs als personeelsadviseur bij Tetra Pak
De kennismaking met HRMprofs heeft tot een interimopdracht bij Tetra Pak geleidt. De contactmomenten met Bas verliepen positief, en het was ook een leuke gewaarwording dat we gedurende mijn opdracht buren waren.

Barbara Vollenweider via HRMprofs bij Het oogziekenhuis en RDW
De bemiddeling door HRMprofs bij twee opdrachtgevers verliep prettig. Ze zorgden voor een goede intake waardoor ik me goed kon voorbereiden op de gesprekken met de opdrachtgever. Naast het belang van de opdrachtgever kijken ze goed naar mijn belang. We hebben regelmatig contact en weten daardoor de opdrachtgever naar volle tevredenheid te bedienen. Het is me een waar genoegen om met HRMprofs te mogen werken!

Katja Bouman via HRMprofs bij Stichting Halt
Bij de eerste bemiddeling (ca een jaar geleden) kwamen we tijdens het telefonische gesprek tot de conclusie dat het geen goede match zou zijn. Gelukkig ben ik toen wel in het bestand opgenomen. Met als gevolg dat er nu sinds kort een supergoede match heeft plaats kunnen vinden. Het telefonisch contact was ontspannen en informatief en had een prettige toon. Ik ben super tevreden over de gang van zaken, en hoop na deze opdracht natuurlijk weer voor een mooie opdracht benaderd te worden!

Stephanie van Ostaden via HRMprofs bij Natuur & Milieu
De kennis en ervaring van de accountmanagers van HRMProfs laat zien dat zij goed in staat zijn de ultieme match te maken tussen opdrachtgever en medewerker. Verder vind ik de manier van benadering proactief en sociaal. Ik voel me gehoord en serieus genomen als ‘gedetacheerde’ en dat waardeer ik. Na een zoektocht van een jaar met als belangrijkste vraag 'Wat wil ik nu precies qua werk, waar krijg ik energie van' heb ik via HRMprofs steeds meer inzichten gekregen. Door de functie die ik nu vervul bij Natuur & Milieu, word mij meer duidelijk welke rol mij het beste past: een ondersteunende en pragmatische rol in het HR vakgebied. Op deze manier kan ik mijn competenties goed inzetten en daar krijg ik positieve energie van. En dit heeft weer zijn positieve uitwerking bij de opdrachtgever.

Debbie Bergsma via HRMprofs bij het Commissariaat voor de Media
De bemiddeling van HRMprofs is professioneel, prettig en menselijk. Ze vertegenwoordigt voor mij betrokken medewerkers die staan voor voortdurend contact en samenwerking met interimmers. Via HRMprofs heb ik een mooie en leerzame opdracht uitgevoerd. Het onderlinge contact houdt niet op na de bemiddeling. Gedurende de duur van de opdracht is er regelmatig contact voor de voortgang, de motivatie en de ondersteuning die ik als interim HR prof nodig heb.
Vacatures
Recente Projecten
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig