Profsgroep

Onderdeel van Profsgroep

HRMprofs is onderdeel van de Profsgroep. Hierdoor zijn wij in staat multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties uit te voeren. De Profsgroep is een betrouwbare en betrokken partner, bestaande uit meerdere specialistische bedrijven met bewezen kennis en ervaring op het gebied van consultancy, projectmatige inzet, detachering en het recruiten van professionals. De toegevoegde waarde van onze professionals en van het complete dienstenpakket van de Profsgroep, resulteert in optimale service naar de klant, doordat zij elkaar aanvullen.

Naast hrmprofs zijn de volgende bedrijven onderdeel van Profsgroep:

Acutec
Acutec is hét detacheringsbureau in de techniek. We ervaren het belang van engineers en ingenieurs bij iedere bemiddeling. En we laten hún belang moeiteloos samenkomen met de wensen van onze opdrachtgevers. We zijn persoonlijk, betrokken, direct en doelgericht. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouw, ondergrondse infra en civiel. Hierdoor spreken we jouw taal en weten we snel de ideale match te maken.

Puursales
Wij als Puur Sales richten ons op de echte Sales professionals in de markt. Mensen die sales ZIJN, die het salesbloed door hun aderen hebben stromen. Zij die de kwaliteiten hebben om op soepele wijze met anderen in contact te treden en een vertrouwensrelatie op te bouwen. Zij weten als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Zo kunnen ze hun gesprekspartners meenemen in een gezamenlijke reis naar een voor alle partijen betere oplossing.

Interface search 
Executive search via Interface Search. Werving en selectie van professionals, executive search, executive recruitment, headhunting, talent search, top executive search. Veel namen, maar wat wij doen is het vinden en plaatsen van professionals die minimaal vijf jaar ervaring hebben en uitblinken in hun vakgebied.

Spot on You
Organisaties die beter op veranderingen willen inspelen hebben mensen nodig die dat kunnen. We zien dat mensen die nieuwe en lastige situaties effectief aangaan, mensen zijn die willen leren. Spot on You helpt mensen dus niet te veranderen van A naar B, maar leert ze in een presterende leerhouding te komen. En leren doe je niet in een trainingslokaal, maar vooral in de praktijk. Daarom begeleiden wij leidinggevenden in wat in hun praktijk actueel is voor hun presteren. En dat doen we 24/7!

Vacatures
Recente Projecten
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig