Profsgroep

Het Team van HRMprofs

Plezier hebben in je werk, geeft energie en zorgt ervoor dat je successen behaalt. Plezier beleven aan je werk is daarom bij HRMprofs een must! Wil je jezelf blijven ontwikkelen en wil je impact maken met je werk binnen een organisatie? Kijk dan bij onze vacatures of er een uitdagende opdracht tussen zit of stuur een open sollicitatiebrief met jouw CV waar je jouw ambities en persoonlijke kenmerken in benoemd!

Vacatures

Miranda Grimbergen, Manager HRMprofs

Ik ben sinds januari 2018 onderdeel geworden van de Profsgroep als Manager HRMprofs. Hierbij werk ik nauw samen met Robbert Bolsenbroek en Henk Westerduin. Daar ben ik trots op en dat geeft mij energie! Mijn focus ligt op HR functies maar in basis delen we dezelfde visie en passie. Onze aandacht gaat hierbij voornamelijk uit naar de persoon, wie ben je als mens en wat draag je bij aan een team of organisatie? Waar zit de synergie?

SNIJVLAK HR EN BEDRIJFSLEVEN
Als kind wist ik al snel wat ik wilde studeren: Psychologie én Bedrijfskunde. Als dochter van een ondernemer ben ik met “de zaak” en al zijn facetten opgegroeid en als persoon heb ik vanaf jongs af aan een sterke nieuwsgierigheid gehad naar het acteren van de mens. In mijn functies ben ik vervolgens altijd werkzaam geweest op het snijvlak van HR en de business.

VERANDEREN EN UITDAGEN
De rode draad in mijn leven is veranderen en grenzen verleggen, uitdagen. Zowel professioneel als persoonlijk. Niet bang zijn om nieuwe paden te bewandelen. Ik geloof in ontwikkelen door uit je comfortzone te stappen. Loslaten, vertrouwen en creëren. Ik ben op 35-jarige leeftijd, vanuit een comfortabele MT-functie in NL, het roer om gaan gooien. In 2009 ben ik als ondernemer samen met mijn partner een hotel met restaurant gestart in de heuvels van Umbrië en hebben we dat succesvol gemaakt. Een cultuuromslag in al zijn facetten. Naast het hotel, nog een bedrijf gestart in Italië, bouwbegeleiding en adviseur van onroerend goed projecten. Enorme leercurve, zowel professioneel als persoonlijk. In 2017 terug naar NL, samen met mijn zoontje van 8 jaar oud. Nieuwe uitdagingen voor ons beiden op diverse vlakken.  

ONTSPANNING
Doordat ik bezig ben met dingen die ik leuk vind en die mij energie geven, is werk versus ontspanning voor mij geen zwart-wit concept. Naast creëren of verbeteren word ik blij van goede gesprekken voeren, het delen van ideeën en elkaar stimuleren. Het liefst gepaard met smaakvolle antipasto en een goed glas Chardonnay. Om daarbij in “balans” te blijven, loop ik een aantal keren per week hard en vind ik het heerlijk om mij uit te leven in de tuin. Daarnaast hebben natuur en muziek een belangrijke plek in mijn leven, de tegenhangers van mijn sterk aanwezige actiemodus. En zo komt alles altijd weer in balans!

Zullen we eens kennismaken? 06-15435753
LinkedIn Miranda >>

Robbert Bolsenbroek, Algemeen Directeur Profsgroep

Ik ben de founder van HRMprofs. Mijn visie is dat veel kansen aan je voeten liggen. Je moet ze alleen zien liggen, bukken om ze op te pakken en er wat mee doen. En zie angst niet als een struikelblok, maar als een opstapje. Mijn passie is het beste uit bedrijven en mensen te halen en ze te verbinden bij het bereiken van gezamenlijke doelstellingen.

OPGROEIEN MET SPORT
Ik ben opgegroeid met sport. Wat ik bijzonder vind aan sport is dat je goed leert observeren, je strategie en tactiek bepalen, samenwerken, pijn lijden, doorgaan, verliezen incasseren en overwinningen vieren. Wat dat betreft lijkt het op het runnen van een eigen bedrijf. Mijn moeder deed aan badminton en mijn vader aan tennis. Dus zoals dat wel vaker gaat in gezinnen waren mijn ouders mijn voorbeeld en ben ik ook met deze sporten begonnen en heb ik me tot een behoorlijk niveau op sportief gebied kunnen ontwikkelen. Op de middelbare school stond ook sport centraal. Mijn vriendenclubje bestond uit jongens die allemaal wel een sport beoefenden waar ze echt goed in waren en toch waren we allemaal zo allround dat we ook goed samen konden sporten.

Vandaag de dag tennis en squash ik regelmatig en in de winter ski ik samen met mijn gezin, familie en vrienden in Oostenrijk. En als het in Nederland echt wintert, ben ik veel op de schaats te vinden. In de zomer ga ik met mijn gezin in de auto met daar achter onze caravan al jaren naar een fantastisch klein en pittoreske camping, gelegen aan een paar kleine riviertjes in het Franse Vaucluse. We genieten daar van de rust en het aangename Franse leven.

HECHTE VRIENDSCHAPPEN
Tot slot ben ik iemand van langdurige en hechte vriendschappen, zowel privé als zakelijk. Ik geloof dat mensen zich verbinden op basis van contact, vertrouwen en respect. Op gemeenschappelijke interesses of belangen en vervolgens op resultaat. Nu houd ik ook van lekker eten en ben ik regelmatig met relaties te vinden in één van de mooie restaurants die Nederland rijk is.

Bel me eens! 06-51351200
LinkedIn Robbert >>

Henk Westerduin, Manager Puur sales

Ik ben in 2017 als co-owner bij Puur Sales gestart. Vanaf dat moment ben ik bevoorrecht om met Robbert Bolsenbroek samen te werken. Het is heerlijk om te ondernemen en samen met opdrachtgevers en kandidaten te werken aan de perfecte match. Al snel kwam Miranda bij het MT van de Profsgroep en zij ondersteunt mij met haar expertise op het gebied van HR en ik breng op mijn beurt mijn sales ervaringen en kennis in binnen HRMprofs. Ik ben enthousiast en er op gericht om onze doelstellingen gezamenlijk te realiseren.

MIJN LEVEN IS SALES
Vanuit de schoolbanken begonnen als vertegenwoordiger en snel daarna als jonge ondernemer een industriële onderneming opgestart. Na tien jaar succesvol te zijn geweest, werd het tijd nieuwe wegen in te slaan. Toen als partner gestart in een detacheringsonderneming met als specialisme telecom. Vijf jaar later een nieuw begin gemaakt als commercieel directeur in een nichemarkt van de grafische industrie. Door sterke autonome groei en overnames is dit familiebedrijf doorgegroeid tot marktleider in de Benelux. In de maakindustrie heb ik mijn sporen ruimschoots verdiend. Iedere dag streef ik naar het optimaal benutten van mijn persoonlijke ervaring en achtergrond; het zoeken naar die perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

SERIEUZE DOELEN
Ik ben daarnaast een actief hardloper en stel serieuze doelen. Dit jaar was dat de marathon van Chicago. Een marathon lopen doe je niet zomaar. Dit vergt een uitgebreide voorbereiding. Het was mijn vierde marathon. Als hardloper word ik gedreven door resultaat. Het lopen van 42,195 kilometer is net zoals het vinden van nieuwe klanten, het zoeken van de juiste kandidaten of het vergroten van de omzet. Het is belangrijk om een goed plan te maken. Zonder een plan is het niet gemakkelijk om een doel te realiseren. Mijn plan voor de komende drie jaar is de Major Six af te ronden.

HET LEVEN IS EEN DIKKE 9
Naast sales en hardlopen heb ik nog veel andere zaken die voor verdieping en verbinding zorgen. De basis in mijn leven is mijn familie. In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin. Zij geven mij iedere dag veel inspiratie. Het cijfer voor het leven is een dikke negen!

Leuk als je me belt! 06-15631804
LinkedIn Henk >>

Karen Heere, Financieel Operationeel Consultant

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij de Profsgroep. De Profsgroep is altijd in beweging en daar houd ik van: een dynamische werkomgeving. Ik kom uit een ondernemersgezin en heb zelf 17 jaar in het familiebedrijf gewerkt, waardoor ik me nog steeds een beetje ondernemer voel. Gelukkig kan ik dit gevoel bij de Profsgroep goed kwijt. Ik ben werkzaam voor de Profsgroep zelf en haar vier dochterondernemingen. Mijn taken bestaan voornamelijk uit het voeren van de gehele financiële administratie, de salarisadministratie, de facturatie en het debiteurenbeheer. Zowel in mijn werk als privé beschik ik over veel energie, waardoor ik er naast mijn baan een druk sociaal leven op na houd. Muziek is daarin heel belangrijk; ik bezoek graag concerten en festivals samen met mijn vrienden. Op vakantie zoek ik een mix van mooie natuur, oude cultuur, lekker weer, en goed eten; het is dan ook niet verwonderlijk dat Italië mijn favoriete vakantieland is. Tot slot ben ik moeder van 2 heerlijke pubers die steeds zelfstandiger worden: mooi om ze te zien groeien naar 2 evenwichtige jong volwassenen.

Carmen Geerlings, Back Office Assistent

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij de Profsgroep. In het verleden heb ik al een half jaar stage gelopen bij de Profsgroep. Een super leuke tijd gehad en daardoor voel ik me thuis bij de Profsgroep.
Ik ben werkzaam voor de Profsgroep en haar vier dochterondernemingen. Mijn taken bestaan uit het verwerken van kandidaten in het crm-systeem, maken van profielen, telefoonbeheer en andere voorkomende administratieve werkzaamheden. In mijn vrije tijd spreek ik af met vriendinnen en maken we leuke uitstapjes, zoals bioscoop, uit eten of gewoon even gezellig bij praten met een drankje.
Vacatures
Recente Projecten
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig