Profsgroep

Vacatures

De mooiste HR vacatures vind je bij HRMprofs. We zijn onderscheidend in het matchen van kandidaten met vacatures. Dit zijn wij omdat we verder kijken dan de feiten en het CV, we matchen ook op DNA van de opdrachtgever en het karakter en de ambitie van de kandidaat. Daarnaast hebben we zelf onze sporen verdiend in het bedrijfsleven, zowel als manager als ondernemer. We weten dus waar we het over hebben! We begeleiden je graag in je loopbaan als specialist in de HR. We doen dit door de ideale match te maken tussen jouw kwaliteiten, ambities en persoonskenmerken en de vacatures.

Zit er geen passende vacature bij? Wij plaatsen niet alle vacatures op onze website. Daarnaast maken wij altijd graag kennis met HR professionals die betrokken, gedreven en gepassioneerd zijn en impact kunnen maken in een organisatie.

Alle hr vacatures

HR Detachering

Een mens bestaat uit beweging, verandering, ontwikkeling. Onze wereld is hierdoor in beweging en jouw organisatie beweegt mee, jouw mensen bewegen mee.

Systemen, processen en denkpatronen passen we continu aan. Zo blijven ze aansluiten op de wensen van je medewerkers en op de doelen van je organisatie.

Al deze veranderingen leggen een druk op de HR organisatie. Onze detachering biedt je de mogelijkheid tot een tijdelijke en snelle uitbreiding van je team. Alles stellen we in het werk om de HR binnen iedere organisatie zo succesvol mogelijk te laten zijn.

Op naar nog meer beweging, verandering en ontwikkeling!

 

Referenties
Femke Bijl via hrmprofs als personeelsadviseur bij Tetra PakDe kennismaking met HRM Profs heeft tot een interimopdracht bij Tetra Pak geleidt. De contactmomenten met Bas verliepen positief, en het was ook een leuke gewaarwording dat we gedurende mijn opdracht buren waren.
Renze Haitsma Afdelingshoofd O&P bij RIVM
hrmprofs is een prima partner die aan onze capaciteitsvraag kan voldoen. Ze weten boven tafel te krijgen wat we exact nodig hebben. Hierdoor is hun aanbod goed afgestemd op onze wensen. hrmprofs: gewoon DOEN!
Barbara Vollenweider via HRMprofs bij Het oogziekenhuis en RDWDe bemiddeling door HRMprofs bij twee opdrachtgevers verliep prettig. Naast het belang van de opdrachtgever kijken ze goed naar mijn belang. Het is me een waar genoegen om met HRMprofs te mogen werken!
Jan Mussche Hoofd HR bij Zurich Global Corporate BeneluxHRMprofs kwam zeer snel met een gepaste HR kandidaat die we op korte termijn nodig hadden. Ze spelen discreet en accuraat in op de behoeften van ons bedrijf. Het is een genoegen om met HRMprofs te werken door de no-nonsens aanpak en zeer snelle begrip van de situatie.
Vacatures
Recente Projecten
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig