Profsgroep

Kennis & Kunde

Begeleiden HR professionals

EEN HR PROFESSIONAL BETER LATEN PRESTEREN?
EEN HR TEAM LATEN EXCELLEREN?

Succesvol zijn in een rol en er de juiste voldoening uithalen, is afhankelijk van diverse factoren. De basis ligt met name in de juiste aansluiting op inhoud, ambitie en mentaliteit. Echter geeft dit geen garantie. Aansturing, manier van communicatie, samenwerken, speelruimte, vertrouwen en verwachtingen is een greep uit een aantal minder "grijpbare" aspecten die van invloed zijn op de werkbeleving, motivatie en prestatie van een professional.

Vanuit HRMprofs begeleiden we HR teams en individuele professionals om te komen tot betere prestaties gepaard gaande met meer werkvoldoening. Dit doen wij door een korte, maar scherpe analyse te maken op een aantal belangrijke succesfactoren en van daaruit brengen we in kaart waar, op welke manier en met welke begeleiding de gewenste verbeteringen tot stand kunnen worden gebracht.

Miranda Grimbergen is Arbeids- en Organisatie Psychologe én Bedrijfskundige. Opgegroeid in een familiebedrijf, heeft jarenlange management ervaring (tevens MT-ervaring) en daarnaast is zij reeds 9 jaren ondernemer. Zij is in staat om snel inzicht te krijgen in processen en dynamieken binnen een organisatie en tussen mensen onderling en is daarbij scherp met haar analyse. Vervolgens kan zij dit goed verwoorden en de vertaalslag maken naar de praktijk. 

Robbert Bolsenbroek is de founder van HRMprofs. Zijn passie is om het beste uit bedrijven en mensen te halen en ze te verbinden bij het bereiken van gezamenlijke doelstellingen. Hij is snel in staat om te zien waar het daadwerkelijk om gaat. Hij is een meester in het stellen van de juiste vragen om tot de kern van een probleem te komen. Hierbij stelt hij zijn gesprekspartner(s) op een natuurlijke manier op zijn gemak waardoor er een open communicatie tot stand komt. Hij spiegelt en confronteert maar altijd op een constructieve manier. Hierbij gelooft hij dat mensen zich verbinden op basis van contact, vertrouwen en respect.