Profsgroep

HR Werving en Selectie

Bij HR werving en selectie trekken wij geschikte kandidaten aan. We selecteren ze op de ideale match met jouw vacature en organisatie. Binnen het werving en selectie traject letten we op de kennis, kunde en het karakter van de kandidaat. We gaan voor de ideale match!

Snel de geschikte HR kandidaat

HRMprofs kent het vak. We zijn sinds 2008 actief op het gebied van HR werving en selectie. Of het nu gaat om HR adviseurs (medior en senior), teamleiders of HR managers. We kennen de mensen en hebben op het gebied van HR ervaring in alle branches. Voor structurele versterking van je organisatie vinden wij snel geschikte kandidaten.

beste aanpak tot een ideale match binnen hrm

  1. We komen bij je op bezoek om gevoel te krijgen bij je organisatie
  2. We geven advies met betrekking tot uitvoerbaarheid en realisatie van de vacature
  3. Samen met jou zoeken we naar de beste functieomschrijving
  4. We vinden geschikte kandidaten
  5. De kandidaten screenen we uitvoerig
  6. We voeren een gesprek met iedere kandidaat voordat we hem of haar voorstellen
  7. Veel kandidaten hebben een goede functie. Wij weten ze te motiveren een volgende stap te nemen in hun carrière
  8. De beste kandidaten stellen we aan je voor
  9. Als je het wenst, spelen we een rol bij het arbeidsvoorwaardegesprek.

Werving en Selectie versus Detachering

Werving en Selectie is de ideale oplossing als je een permanente invulling zoekt voor een HR vacature. Ben je opzoek naar een tijdelijke invulling? Bijvoorbeeld bij ziekte of ondersteuning bij een project? Dan past onze HR Detachering beter bij je wensen.

HR Detachering

 

HR Detachering

Een mens bestaat uit beweging, verandering, ontwikkeling. Onze wereld is hierdoor in beweging en jouw organisatie beweegt mee, jouw mensen bewegen mee.

Systemen, processen en denkpatronen passen we continu aan. Zo blijven ze aansluiten op de wensen van je medewerkers en op de doelen van je organisatie.

Al deze veranderingen leggen een druk op de HR organisatie. Onze detachering biedt je de mogelijkheid tot een tijdelijke en snelle uitbreiding van je team. Alles stellen we in het werk om de HR binnen iedere organisatie zo succesvol mogelijk te laten zijn.

Op naar nog meer beweging, verandering en ontwikkeling!

- He, dat is interessant. Ik word graag door jullie gebeld! -

Referenties
Femke Bijl via hrmprofs als personeelsadviseur bij Tetra PakDe kennismaking met HRM Profs heeft tot een interimopdracht bij Tetra Pak geleidt. De contactmomenten met Bas verliepen positief, en het was ook een leuke gewaarwording dat we gedurende mijn opdracht buren waren.
Renze Haitsma Afdelingshoofd O&P bij RIVM
hrmprofs is een prima partner die aan onze capaciteitsvraag kan voldoen. Ze weten boven tafel te krijgen wat we exact nodig hebben. Hierdoor is hun aanbod goed afgestemd op onze wensen. hrmprofs: gewoon DOEN!
Barbara Vollenweider via HRMprofs bij Het oogziekenhuis en RDWDe bemiddeling door HRMprofs bij twee opdrachtgevers verliep prettig. Naast het belang van de opdrachtgever kijken ze goed naar mijn belang. Het is me een waar genoegen om met HRMprofs te mogen werken!
Jan Mussche Hoofd HR bij Zurich Global Corporate BeneluxHRMprofs kwam zeer snel met een gepaste HR kandidaat die we op korte termijn nodig hadden. Ze spelen discreet en accuraat in op de behoeften van ons bedrijf. Het is een genoegen om met HRMprofs te werken door de no-nonsens aanpak en zeer snelle begrip van de situatie.
Vacatures
Recente Projecten
inZuid-Holland
inRegio Utrecht